Ingrediente:
5oo g carne tocata( eu am folosit de curcan)
1 cartof crud mare
1 ou
200 g brinza vaci degresata
marar verde tocat
o ceapa mica
1 lingurita smantana
o felie de piine inmuiata in apa
usturoi
sare, piper
ulei
1 cartof crud mare
1 ou
200 g brinza vaci degresata
marar verde tocat
o ceapa mica
1 lingurita smantana
o felie de piine inmuiata in apa
usturoi
sare, piper
ulei
Preparare:
Carnea de curcan tocata , am amestecat-o cu 2-3 catei de usturoi dati prin presa, cartoful razuit, oul intreg si piinea muiata stoarsa si data prin masina de tocat sau robot.
Am potrivit gustul de sare si piper si am framantat bine de tot compozitia.
Brinza( eu am folosit brinza de vaci degresata, dar se poate folosi orice fel de brinza sau cascaval) am amestecat-o cu o ceapa mica razuita, marar verde si 1 lingurita smintina degresata.
Am luat cu lingura compozitia de chiftelute, am intins-o si am adaugat o lingurita de brinza.
Am facut apoi toate chiftelele si le-am prajit pe gratarul uns cu putin ulei de palmier.
Am potrivit gustul de sare si piper si am framantat bine de tot compozitia.
Brinza( eu am folosit brinza de vaci degresata, dar se poate folosi orice fel de brinza sau cascaval) am amestecat-o cu o ceapa mica razuita, marar verde si 1 lingurita smintina degresata.
Am luat cu lingura compozitia de chiftelute, am intins-o si am adaugat o lingurita de brinza.
Am facut apoi toate chiftelele si le-am prajit pe gratarul uns cu putin ulei de palmier.
Mentiuni:
Chiftelutele se pot servi cu pireu de cartofi sau sote de legume.
Timp Preparare: 1 h 20 '
Complexitate: medie
Complexitate: medie
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.